Stafi yne

Diecotec Staff

Stafi DIECOTEC do te shfrytezoje te gjithe eksperiencen dhe diturine e tyre per te krijuar nje praktike te suksesshme.

Me Shume

Ambientet e ndertimit

Diecotec Premises

Ndertesa e cila tashme eshte ne pronesi te kompanise sone perfshin nje lokalitet afarist i ndertuar per prodhim dhe administrim.

Me Shume

Kualitet te larte dhe produkte me cmime te uleta.

Klientet Tane