Sobat me Pellet janE mE pak tE kushtueshme dhe ekologjike per tE ngrohur shtepinE tuaj..

Me Shume

Stafi yne

Diecotec Staff

Stafi DIECOTEC do te shfrytezoje te gjithe eksperiencen dhe diturine e tyre per te krijuar nje praktike te suksesshme.

Me Shume

Ambientet e ndertimit

Diecotec Premises

Ndertesa e cila tashme eshte ne pronesi te kompanise sone perfshin nje lokalitet afarist i ndertuar per prodhim dhe administrim.

Me Shume

Kualitet te larte dhe produkte me cmime te uleta.

Klientet Tane